Nalagam
Pokaži meniPokaži meni

Kreativnost brez meja.

Mlado, kreativno podjetje z večletnimi izkušnjami na področju zagotavljanja inovativnih, kakovostnih in profesionalnih spletnih rešitev.

Scrollaj nižje
Divider

ASPIRIA ...

… izpeljanka iz besede aspiracija, kar pomeni »prizadevanje za kaj; težnja, želja«. Vsi si v življenju prizadevamo »za kaj«. In zakaj ne? Najina želja je, da v »slovenski spletni prostor« vneseva kreativne spletne rešitve, ki ne odražajo zgolj poslovnega spletnega poslovanja. Na spletu ni omejitev, torej ... zakaj bi se omejili na »standard«, če ga lahko presežemo.

Vrednote, ki jih ceniva in v njih verjameva: pozitiven, iskren, oseben in »odprt« pristop k strankam in delu / osredotočenost na stranke / prijaznost in spoštljivost / medsebojno sodelovanje / zaupnost in poštenost / učenje, znanje in inovativen pristop k delu / kreativnost, strokovnost in kakovost opravljenih storitev / odgovornost in skrb do dela ter družbena odgovornost.

Mark

Po izobrazbi univerzitetni diplomirani komunikolog, po »duši« spletni razvijalec in oblikovalec. Vse kar je povezano s spletom mi predstavlja veselje, zabavo in izziv. S spletnimi rešitvami se ukvarjam že več kot 10 let in tega poklica ne bi zamenjal za nič na svetu. Do sedaj sem imel priložnost sodelovati na več kot 100 spletnih projektih. V sklopu projekta Rex Kralj, sem kot razvijalec spletnega mesta prejel Netko-ta (slovenska nagrada za najboljše spletne digitalne projekte).

Obožujem: šport & digitalni svet
Rad: berem
Ne maram: nepravičnosti

Mark

Petra

Formalno sem magistrica poslovnih ved, neformalno pa me zanima še veliko drugega … od dobre glasbe, zanimivih knjig, čuječnosti do tematik s področja psihoterapije. Veseli me snovanje kreativnih spletnih mest, kjer lahko uporabim domišljijo in sledim navdihu. Imam dolgoletne izkušnje z delom s strankami, vodenjem projektov in organizacijo. Delo z ljudmi me osrečuje. Vedno je lepo srečati ljudi, s katerimi se lahko zapleteš v prijeten, iskren pogovor in ob katerem si lahko »pravi ti«.

Obožujem: morje & dobro glasbo
Rada: se sprehajam, berem
Ne maram: zahrbtnosti, enostranske komunikacije

Petra

V karieri sva imela priložnost sodelovati ...

... pri super projektih za različne naročnike kot so Spar Slovenija d.o.o., Rex Kralj, Academia Uspeha II, Sloveniaestates, Oasis Tours, Pot d.o.o. in mnoge druge ...

Začnimo projekt
Divider

ASPIRIA malo bolj formalno...

Najina vizija je postati uveljavljen in cenjen ponudnik s področja zagotavljanja kakovostnih spletnih rešitev. Prepoznavna sva po pozitivnem osebnem pristopu, zagotavljanju spletnih rešitev z visoko dodano vrednostjo ter iskreno izraženem zadovoljstvu najinih strank. Zagotavljava storitve, ki združujejo spletno tehnologijo ter osebno in poslovno rast.

Poslanstvo. Osnovni namen je, da ljudem prikaževa »svet spleta« na preprost, zanimiv in razumljiv način. Izdelujeva kreativna in kvalitetna spletna mesta, ki dosegajo želene cilje. Nudiva storitve, ki so uporabniku prijazne, časovno nezahtevne ter prinašajo dodano vrednost. Zavedava se, da je znanje v današnjem času izjemna dobrina, zato se redno izobražujeva in dodatno izpopolnjujeva. Verjameva v moč povezovanja in dobre medsebojne odnose.

Ne išči bližnjic, temveč pot prehodi tako, da bo zemlja z vsakim tvojim korakom postajala trdnejša, pokrajina pa vse lepša.
Rokopis iz Akre