Nalagam
Pokaži meniPokaži meni

Blog

»Vsak ima svoj kreativni potencial in tisti trenutek, ko začnete izražati svoj kreativni potencial, lahko začnete spreminjati svet.«
Paulo Coelho

6. marec 2017

9 razlogov, da uporabnik zapusti vašo spletno stran

Spletno stran lahko primerjamo z izložbenim oknom trgovine. Če je izložba prijetna na oko, urejena, odraža drugačnost in »ima osebnost«, stranka z veseljem vstopi in si ogleda vašo ponudbo. Zato JE pomembno, kakšno je vaše »spletno« okno. Ali stranke privabi, jim nudi vse potrebne informacije za nadaljnje raziskovanje, nakup ali opazite, da stranka hitro, že po nekaj klikih, zapusti spletno stran?

Preberi več

2. marec 2017

TOP 6 elementov za odlično spletno stran

Razmišljate o postavitvi nove spletne strani in se hkrati sprašujete, kaj vse bi lahko storili, da bi stran izpolnjevala svojo nalogo? Kdaj ste nazadnje pomislili zakaj imate spletno stran ter KAJ & KOGA lahko z njo dosežete?

Preberi več

28. februar 2017

16 načinov kako spletno komunicirati

»S svetom se sporazumevamo na 4 načine – samo na 4 načine. Drugi nas vrednotijo in ocenjujejo na osnovi naših dejanj, našega videza, naših besed in našega načina izražanja.« Dale Carnegie

Preberi več

23. februar 2017

Analiza spletnih strani najboljših slovenskih podjetij

Izkušnje in mnenja strank kažejo, kako pomembna je v današnjem času funkcionalna, pregledna in oblikovno dovršena spletna stran. V praksi pa je situacija drugačna. Veliko število podjetij se žal še vedno ne zaveda pozitivne korelacije med »odlično« zunanjo podobo podjetja in ustreznim spletnim mestom. Kljub znanemu dejstvu, da je večina strank »online«. Sodobni paradoks!?

Preberi več